1. Unde sunteti localizati si care este programul? Bounce Indoor Park este localizat in Bd. Chisinau, nr. 1, in cadrul Circului Magic, la etajul 1. Parcul de trambuline este deschis de marti pana joi intre orele 12:00 – 21:00 si de vineri pana duminica intre orele 09:00 – 21:00. Luni este inchis. Mai multe detalii gasiti aici.

2. Exista o limita de varsta? Frumusetea acestei activitati este ca este dedicata tuturor: copii, tineri, parinti si de ce nu si bunici. Dar pentru siguranta tuturor participantilor, varsta minima pentru accesul in parc este de 3 ani.

3. Daca am intrebari, cu cine pot vorbi? Poti suna la 0751.511.105 si un membru al echipei Bounce Indoor Park te va ajuta.

4. Ce fel de bilet pot achizitiona? Acces general – 25 ron/ora sau 15 ron/30 min. Este adresat tuturor participantilor si este valabil de marti pana joi, intre orele 12:00 – 21:00. Acces week-end – 35ron/ora sau 20 ron/30 min. Este adresat tuturor participantilor si este valabil de vineri pana duminica, intre orele 09:00 – 21:00.

Abonament 10 intrari – 200 ron Abonamentul de 10 intrari poate fi achizitionat de catre orice participant si este valabil 3 luni din momentul primei intrari. Astfel il puteti face si cadou! Abonamentul este individual si nu este transferabil.

Pentru a putea beneficia de abonament, trebuie sa va faceti si cardul de membru, al carui cost este de 10 ron si este valabil 1 an.

5. Cum ar trebui sa ma imbrac atunci cand vin la Bounce Indoor Park?  Va recomandam o imbracaminte cat mai lejera, preferabil sport. Avand in vedere ca este o activitate fizica intensa, va sfatuim sa va luati si haine de schimb.

6. Pot veni cu produse din afara locatiei Bounce Indoor Park? Nu. In cadrul locatiei nu se pot consuma alte produse in afara celor achizitionate de la bar.

7. Faceti petreceri, zile de nastere sau evenimente corporate? Da. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne adresati o cerere aici.

8. Exista o limita de greutate? Conform standardelor de productie, trambulinele rezista la o greutate de 150 kg, dar pentru siguranta dumneavoastra va recomandam sa consultati un medic inante de a sari pe trambuline.

9. Pot sari in zona X-Bounce si de pe pereti? Ca sa poti sari de in zona X-Bounce si de pe pereti iti recomandam sa te acomodezi intai cu saritul pe trambuline in celelalte zone ale parcului. In plus poti sari in zona X-Bounce doar daca ai minim 125 cm inaltime.

10. Este benefic saritul pe trambuline? Da! Saritul pe trambuline este una dintre cele mai bune forme exercitiu fizic. Aici poti gasi beneficiile saritului pe trambuline.

11. Saritul pe trambuline este sigur? Siguranta este prioritatea noastra. De aceea va rugam sa respectati regulile si indicatiile supraveghetorilor.

Te asteptam la Bounce Indoor Park!