Sariti in siguranta

Regulile generale de siguranta sunt afisate in incinta Bounce Indoor Park. De asemenea formularul pe care il semnati la achizitionarea cardului de membru va prezinta potentialele riscuri la care va expuneti in momentul in care sariti pe trambuline.  Ca marea majoritate a activitatilor sportive, saritul pe trambuline prezinta un anumit risc de accidentare. Pentru a minimiza aceste riscuri, in special pentru saritorii mai putin experimentati, am afisat regulile pe fiecare trambulina. Aceste reguli trebuie respectate si sunt impuse de catre supraveghetorii nostri.

Saltelele de siguranta

Structura metalica si arcurile trambulinelor sunt acoperite cu saltele de protectie. Dar atentie, rolul lor este doar de protectie si nu va recomandam sa sariti sau sa aterizati pe ele.

Personalul de supraveghere

Fiecare zona din parc este monitorizata de catre unul dintre supraveghetorii Bounce Indoor Park, care se asigura ca regulile sunt respectate. Daca va abateti de la regulile parcului veti fi atentionati, iar ulterior daca aveti un comportament necorespunzator, veti fi rugati sa parasiti trambulinele.

Abilitati vs. curaj

Unul dintre principalele motive pentru care va puteti accidenta este pentru ca sariti in zone care depasesc abilitatile voastre fizice. Chiar daca aveti curajul sa sariti de pe cel mai inalt punct al trambulinei, incepeti cu sarituri simple, pe trambulinele mici sau in bureti. Nu stiti cum sa sariti, intrebati supraveghetorii Bounce Indoor Park. Si nu uitati, pentru a minimiza riscul unei intinderi, incepeti cu o incalzire usoara.

Feedback

Ne dorim sa avem o locatie cat mai sigura si apreciem sfaturile pe care ni le dati!

siguranta trambuline house of bounce

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA SI SA ACCEPTATI RISCURILE. RESPECTATI REGULILE SI AVETI GRIJA.

BOUNCE INDOOR PARK ESTE O LOCATIE DESTINATA UNOR ACTIVITATI SPORTIVE SI ACCIDENTARILE POT APAREA.

1. SARITI PE TRAMBULINE IN LIMITA CAPACITATILOR VOASTRE 2. FITI ATENTI LA CEI DIN JUR 3. RESPECTATI REGULILE